Om oss

Vi er ca. 30 bedrifter som møtes litt mer enn en gang i måneden der målet med møtet er å skape nye forretningsmuligheter. Målet er å finne medlemmer innen et bredt spekter av forretningsområder og som er godt etablerte forretningsfolk med eget nettverk.

Forretningsnettverket er et "non profit" forum hvor medlemmer og gjester treffes for å hjelpe hverandre til nye forretningsmuligheter. Det kan være som "døråpner", promotering eller rett og slett tips om muligheter som kan øke topplinjen i din organisasjon. Nettverket oppforderer også medlemmer til å samarbeide om nye forretningsmuligheter, nye konsepter, etc.

For å oppnå så mye aktivitet og forretningsmuligheter som mulig ønsker vi å ha et antall gjester i hvert møte.

Bli med i ForretningsNettverket og få varige forretningsvenner og et godt salgsnettverk. Bruk ForretningsNettverket til å skaffe deg nye samarbeidspartnere. Søk her!

Medlemskapet

Krav til medlemmer. For å være medlem i Forretningsnettverket kreves det jevnt oppmøte. Vi har ca 11 møter i 2016. Du må stille på minst 70 % av møtene for å kvalifisere som medlem. Det vil si 8 møter.

Selv om nettverket er non-profit så innkreves det p. t. kr. 1.000,- per år til drift + frokost 11 x 165,- forhåndsbetales, kr.1 815,-. Totalt kr. 2 815,- per år.

Gjester får gratis frokost. Det er mulig å være gjest to ganger. Lyst på salgsvekst - kom som gjest i ForretningsNettverket!