Om ForretningsNettverket

ForretningsNettverket består av mange bedrifter, inntil 30 i en gruppe som møtes jevnlig. Nettverkets mål er at deltagerne hjelper hverandre med salg gjennom medlemmenes forretningsnettverk. Vi jobber etter «gi og få»-prinsippet og hjelper hverandre der det er naturlig. Det typiske salget i ForretningsNettverket er til en ny kunde du ikke kjente fra før, men som du har fått tips eller anbefaling om fra en annen i nettverket.


ForretningsNettverket markedsfører seg aktivt for å få nye medlemmer og gjester til møtene. I tillegg inviterer medlemmene aktivt med seg gjester. Dermed kommer det alltid nye og spennende gjester og potensielle medlemmer. 

 

ForretningsNettverket har holdt på i 10 år og er et etablert nettverk. Vi utvider nå til flere grupper i Østlandsområdet. Det gjør at vi får et mangfold av nye medlemmer der hver av gruppene danner et del-nettverk. Når du er medlem av ForretningsNettverket, får du automatisk tilgang til alle gruppene, og du vil bli invitert til fellessamlinger i ForretningsNettverket. Du vil som medlem av ForretningsNettverket oppleve at du er en del av ett stort nettverk og ikke bare den gruppen du er tilknyttet. 


ForretningsNettverket er stolte medlemmer av Klubb Ullevaal og følger norsk landslagsfotball aktivt. Vi tilbyr egne plasser og seter til alle Norges hjemmekamper på Ullevaal stadion samt  andre kamper og konserter som arrangeres på stadion. Du får også tilgang til billetter til Norges kamper utenlands. Og hvem vet, kanskje vi møtes til frokost i ForretningsNettverket i Qatar 2022?