Om ForretningsNettverket

Hvem og hva er ForretningsNettverket?

ForretningsNettverket arrangerer frokostmøter og møtebørser for bedrifter i Oslo og Viken. Vi er opptatt av å bygge nettverk for deg og at du skal treffe nye bedrifter på våre møteplasser. Vi liker å si at vårt salgsmål er at du skal nå ditt! Hovedmålet med ForretningsNettverket er mao. at hver enkelt bedrift skal øke sin omsetning.

 

Vi jobber også etter mottoet at det er business nok til alle, og vi har ingen begrensninger eller vanntette skott mot andre nettverk, bedrifter eller organisasjoner. Denne positive innstillingen har resultert i at vi nå har over 500 bedrifter fra de ulike nettverkene inne i vårt konsept. Det er kanskje ikke sånn at vi møter alle disse bedriftene, men vi lover at når du deltar på en møtebørs med oss, så vil du garantert møte 8 bedrifter du ikke har snakket med før. Og dette får du mulighet til 6 ganger per år.

 

ForretningsNettverket er også veldig bevisst på at møtene skal være en add on i bedriftens salgsarbeid. Viktig er det også at nettverksmøtene ikke går for mye utover ordinære arbeidsoppgaver i bedriften. Frokostmøtene arrangeres derfor fra kl. 0700 til kl. 0900 og møtebørsene fra kl. 0800 til kl. 1100.

ForretningsNettverket jobber etter «gi og få»-prinsippet, og medlemmene hjelper hverandre der det er naturlig. Det typiske salget i ForretningsNettverket er til en ny kunde du ikke kjente fra før, men som du har fått tips eller anbefaling om fra en annen bedrift i nettverket. 

Hovedformålet med ForretningsNettverket er som nevnt at bedriftene skal få økt omsetning, men mange av medlemmene bruker hverandre også som sparringpartnere. Medlemmene møtes, blir kjent og er etter hvert trygge på hverandre. Det er samlet mye kompetanse på møtene, og et medlemskap kan derfor være givende på flere områder. Uten tvil foregår det mye indirekte og uformell forretningsutvikling på møtene våre.

 

Håper du har lyst til å prøve oss ut – kanskje vi ses allerede tirsdag eller onsdag!