Samarbeidspartnere av Forretningsnettverket


ForretningsNettverket samarbeider med flere sponsorpooler og forretningsnettverk.

Målet for samarbeidet er å arrangere møtebørser og andre felles arrangementer for å gi medlemmene i ForretningsNettverket unike muligheter til å treffe nye bedrifter utover de som allerede besøker medlemsmøtene til ForretningsNettverket. For 2022 samarbeider vi med Klubb Ullevaal, OBIK og Bjerkebanen. 


 

knapp-ku.pngKlubb Ullevaal

Klubb Ullevaal består av sponsorer og bedrifter tilknyttet Ullevaal stadion og NFF. ForretningsNettverket samarbeider om møtebørser, men har også eksklusiv tilgang til VIP plasser på stadion til landskamper i fotball og konserter. 

Les mer om vår samarbeidspartner: klubbullevaal.no 


 

images.pngOABIK

OABIK nettverket er for bedriftsidretten i Oslo. Der medlemsbedriftene hjelper hverandre med business og arrangerer felles eventer innen idrett. ForretningsNettverket samarbeider med OABIK for gjennomføring av møtebørs. Der møter OABIKs og ForretningsNettverket medlemsbedrifter for å skape ny busniness og utvide nettverket. 

Les mer om vår samarbeidspartner: oa.bedriftsidretten.no


 

bjerkebanen.pngBjerkebanen

Bjerkebanen arrangerer i hovedsak travløp, men har en større sponsorpool av bedrifter som møtes for å skape business med hverandre. ForretningsNettverket samarbeider med Bjerkebanen om felles møtebørser. 

Les mer om vår samarbeidspartner: bjerke.no


 

Skjermbilde 2023-01-05 kl. 10.03.08.pngRPC Racing Performance Center

RPC Racing Performance Center holder til i Vestby og tilbyr racerbilkjøring på simulator for alle som synes det er moro å kjøre racerbil på bane. Selskapet driver også med virkelige racerbiler og organiserer blant annet to egne serier. Mest kjent er Formula Basic, som i 15 år har hatt NM-status. I Vestby har de i tillegg til simulatorer også verksted for racerbiler og ønsker å bygge et bredt nettverk av bedrifter og investorer som brenner for bilsport. RPC og ForretningsNettverket vil arrangere frokostmøter den første onsdagen i måneden fra og med 2022. Her vil du møte bedrifter fra Oslo Sør til Moss i en god blanding fra bransjer innen bil, helse, eiendom, økonomi, markedsføring, restaurant, salg, service, osv.

Les mer om RPC her: https://www.racingpc.no/


 

Skjermbilde 2023-01-05 kl. 10.06.33.pngRegionale forskningsfond

ForretningsNettverket har inngått et samarbeid med Regionale forskningsfond (RFF) og kompetansemegler Per Olve Tobiassen (perolve@spinonas.no). Det finnes mange muligheter for å søke midler til forskningsdrevet innovasjon og flere offentlige støtteordninger det går an å søke på. Denne typen støtteordninger kan være verdifulle for ForretningsNettverkets medlemmer da de gir muligheter til å få finansiert utvikling og innovasjon i bedriftene. Forskningsprosjektene kan også gi rom for samarbeid mellom bedriftene i nettverket om søknader man kanskje ikke klarer å levere alene. Tjenesten til Per Olve er gratis og finansiert av Oslo kommune. 

Les mer om RFF her: https://www.regionaleforskningsfond.no/


 

ForretningsNettverket har inngått et samarbeid med Åkrafjorden Jakt AS om eksklusiv hjortejakt i Kvinnherad kommune i Hordaland. 

Åkrafjorden Jakt stiller sine beste jaktområder til disposisjon for medlemmer av ForretningsNettverket, og ønsker du et eget opplegg for deg og dine kunder, så ta kontakt med jens@hjortejakt.info. Han vil da lage et opplegg som er skreddersydd for din bedrift.

ForretningsNettverket vil også arrangere tur for medlemmer og kunder av nettverket den første helgen i desember. Da arrangerer vi drivjakt med hund i de mest viltrike områdene. Denne jaktformen er spennende og krever at hele gruppen samarbeider for best mulig resultat. Alt fra planleggingen via posteringen til selve jakten foregår gjennom at alle jobber som et team. Det er få opplegg som er så sammensveisende som denne type jakt. Og slik jakt er samtidig svært spennende. Dette er en tur du husker lenge!

Jakten legges opp slik at vi kvelden i forveien spiser en god middag sammen. Deretter holdes det er jaktmøte med jaktleder der vi ser på områder og poster, og diskuterer strategier for hvordan jakten skal gjennomføres. Jaktdagen starter med felles frokost og en siste peptalk før vi i fellesskap kjører ut til postene og starter jakten.

Les mer om tilbudet her: Åkrafjorden jakt as

 

ForretningsNettverket har også flere gode forbindelser inn mot forskjellige forskningsmiljøer som vi kan bistå med kontakt til. Dette kan være gunstige samarbeidspartnere i ulike prosjekter dersom det er behov for spesiell kompetanse ved utarbeidelsen av en søknad.

 

Hva er en møtebørs?

Møtebørs organiserer korte bedriftsmøter der målet er å kjøpe og selge varer. Møtene organiseres slik at din bedrift treffer inntil 10 bedrifter på to timer. I møtene får man mulighet til å selge seg inn med sine produkter og tjenester, men samtidig også få gode tilbud på produkter og tjenester fra de andre bedriftene i møte. Møtebørsene legger også stor vekt på mingling før og etter de organiserte møtene. Dette for at man skal kunne få knyttet kontakt med de bedriftene man ikke møtte under de organiserte møtene. 

Møtebørs er en svært effektiv måte å få ny business på, men det er svært viktig at du er forberedt og på jobb. Fokuset på møtebørs er salg så viktig at du bruker tiden godt til dette. 


Kundepleie og nettverksbygging med Forretningsnettverket


ForretningsNettverket består i hovedsak av SMB bedrifter med en omsetning opp mot 50 millioner. Det er ikke vanlig at en mindre bedrift kan eie egen losje, firmahytter eller liknende for kundepleie, nettverksbygging. ForretningsNettverket har inngått avtaler med forskjellige aktører slik at medlemmer får tilgang til eksklusive opplegg for kundepleie og nettverksbygging. 


ForretningsNettverket har avtale med Klubb Ullevaal stadion for å se fotballandslaget til Norge eller konserter på stadion. https://www.klubbullevaal.no/konseptene/blatt 


ForretningsNettverket har også avtale med Bjerkebanen for opplegg under deres travløp. Her får kan du får opplegg med eget travløp, middag og «sikkere» vinnertips fra traveksperter. 


ForretningsNettverket har også avtale med OBIK om organisering av turneringer for bedrifter eller invitasjon for å delta på et arrangement. En bedrift på 5 personer har liten mulighet til å arrangere egen fotbalcup, men klarer antageligvis å stille et 3`er lag i fotball bestående av egne ansatte og kunder.