Samarbeidspartnere av Forretningsnettverket


ForretningsNettverket samarbeider med flere business nettverk. Målet for samarbeidet er å arrangere møtebørser og andre felles arrangementer. Dette gir medlemmene i ForretningsNettverket unike muligheter til å treffe nye bedrifter utover de som allerede besøker medlemsmøtene til ForretningsNettverket. For 2021 0g 2022 samarbeider vi med Klubb Ullevaal, OBIK og Bjerkebanen. 
Klubb Ullevaal består av sponsorer og bedrifter tilknyttet Ullevaal stadion og NFF. ForretningsNettverket samarbeider om møtebørser, men har også eksklusiv tilgang til VIP plasser på stadion til landskamper i fotball og konserter. 

Les mer om vår samarbeidspartner: klubbullevaal.no 

OBIK nettverket er for bedriftsidretten i Oslo. Der medlemsbedriftene hjelper hverandre med business og arrangerer felles eventer innen idrett. ForretningsNettverket samarbeider med OBIK for gjennomføring av møtebørs. Der møter OBIKs og ForretningsNettverket medlemsbedrifter for å skape ny busniness og utvide nettverket. 

Les mer om vår samarbeidspartner: obik.no

Bjerkebanen arrangerer i hovedsak travløp, men har en større sponsorpool av bedrifter som møtes for å skape business med hverandre. ForretningsNettverket samarbeider med Bjerkebanen om felles møtebørser. 
Les mer om vår samarbeidspartner: bjerke.no

 

Hva er en møtebørs?

Møtebørs organiserer korte bedriftsmøter der målet er å kjøpe og selge varer. Møtene organiseres slik at din bedrift treffer inntil 10 bedrifter på to timer. I møtene får man mulighet til å selge seg inn med sine produkter og tjenester, men samtidig også få gode tilbud på produkter og tjenester fra de andre bedriftene i møte. Møtebørsene legger også stor vekt på mingling før og etter de organiserte møtene. Dette for at man skal kunne få knyttet kontakt med de bedriftene man ikke møtte under de organiserte møtene. 

Møtebørs er en svært effektiv måte å få ny business på, men det er svært viktig at du er forberedt og på jobb. Fokuset på møtebørs er salg så viktig at du bruker tiden godt til dette. 


Kundepleie og nettverksbygging med Forretningsnettverket


ForretningsNettverket består i hovedsak av SMB bedrifter med en omsetning opp mot 50 millioner. Det er ikke vanlig at en mindre bedrift kan eie egen losje, firmahytter eller liknende for kundepleie, nettverksbygging. ForretningsNettverket har inngått avtaler med forskjellige aktører slik at medlemmer får tilgang til eksklusive opplegg for kundepleie og nettverksbygging. 


ForretningsNettverket har avtale med Klubb Ullevaal stadion for å se fotballandslaget til Norge eller konserter på stadion. https://www.klubbullevaal.no/konseptene/blatt 


ForretningsNettverket har også avtale med Bjerkebanen for opplegg under deres travløp. Her får kan du får opplegg med eget travløp, middag og «sikkere» vinnertips fra traveksperter. 


ForretningsNettverket har også avtale med OBIK om organisering av turneringer for bedrifter eller invitasjon for å delta på et arrangement. En bedrift på 5 personer har liten mulighet til å arrangere egen fotbalcup, men klarer antageligvis å stille et 3`er lag i fotball bestående av egne ansatte og kunder.