Bli medlem i Forretningsnettverket

Hovedmålet med ForretningsNettverket er at hver enkelt bedrift skal få økt omsetning gjennom sitt medlemskap.

Som medlem i ForretningsNettverket får du følgende fordeler:

- Tilgang til frokostmøter i Oslo og Moss der du møter fremoverlente medlemmer og gjestebedrifter fra regionen. Dette er bedrifter som alle vil jobbe for flere forretningsmuligheter for deg og medlemmene i ForretningsNettverket.

- Gratis inngang til møtebørs opptil 6 ganger per år. Her får du muligheten til å møte inntil 8 nye bedrifter på hvert arrangement. Tilsammen blir dette 48 bedrifter som er matchet mot din kundeprofil gjennom ForretningsNettverkets eget dataverktøy. Nettverkene som ForretningsNettverket samarbeider med, har tilsammen over 500 etablerte medlemsbedrifter fra ulike bransjer. Gjelder kun for Premium medlemskapet. 

- Matching mot bedrifter som oppfyller ønsket kundeprofil gjennom ForretningsNettverkets medlemssystem.

- Tettere samarbeid med bedrifter som ønsker økt omsetning, samt muligheten til å kunne sparre med andre bedrifter om salgsstrategier og relevante problemstillinger som kan oppstå i en bedrift.

- Sosiale sammenkomster med bedrifter fra de andre nettverkene ForretningsNettverket samarbeider med.

- «Gratis» frokost til alle gjester du inviterer til å delta på møtene. Alle medlemmer av nettverket forhåndsfaktureres for frokoster til alle møter, pluss noen ekstra frokostkuverter – det sørger for at gjestene slipper å betale for å delta på et møte.

- Turer med bedrifter fra samarbeidende nettverk og eventer som de ulike nettverkene inviterer til.

- ForretningsNetttverks-metodikken er lagt opp etter en trekantmodell der vi kombinerer frokostmøter, møtebørs og sosiale samlinger for et variert nettverksarbeid der du virkelig blir kjent med nye bedrifter.

- Sist med ikke minst: sultne bedrifter som vil skape forretningsmuligheter og booster ditt salgsarbeid!

 •  

 • ForretningsNettverket har to typer medlemskap:

 •  
 • PREMIUM

 • Fri tilgang til samtlige møtebørser og frokostmøter i Oslo og Moss.

 •  

  • Pris 9 900,-

  • eks. mva.NETTVERK

 • Fri tilgang til frokostmøter i Oslo eller Moss. Mulighet for kjøp av dagspass til Møtebørs.

 •  
  • Pris 5 900,-

  • eks. mva.

 

ForretningsNettverket ønsker at frokostmøtene skal være effektive, og at du som medlem ikke bruker unødvendig tid på nettverksmøter som går utover det daglige arbeidet i bedriften. Møtene arrangeres derfor kun én gang per måned på hvert sted (Oslo og Moss) fra kl. 0700 til kl. 0900. Vi matcher også den enkelte bedrift mot andre bedrifter under møtebørsen. Dette for at de 8 speed-salgsmøtene skal være så interessante som mulig. Møtebørsen gjennomføres i løpet av en effektiv formiddag fra kl. 0900 til kl. 1100, også her for at møtevirksomheten ikke skal ta for mye av ordinær arbeidstid.

 

Vi forhåndsfakturerer all mat og drikke som serveres under møtene, inkludert 3 ekstra kuverter. Dette gjør vi for at alle gjestene skal få «gratis» servering og for å slippe å bruke tid på administrasjon av dette under møtene.


Påkrevd
Påkrevd
Påkrevd
Påkrevd
Påkrevd
Påkrevd
Påkrevd
Påkrevd
Påkrevd

Søk medlemskap

 

Fyll ut skjemaet til venstre for å søke medlemskap i ForretningsNettverket.

Ønsker du å prøve oss ut før du søker medlemsskap? 
Bli med som gratis gjest på et frokostmøte i Oslo eller Moss her